De 2-minutenregel voor Hotel Baai van de Somme

Door een drukte duurde dit net te lang om jouw organische zoekresultaten te laden. Je kunt het opnieuw uitproberen zodat wij de beschikbare natuurhuisjes die je zoekt mogen tonen.

De natuurhuisjes in Somme bevinden zich midden in een milieu en melden jouw de mogelijkheid de geweldige omgeving te verkennen vanuit een huiselijke ambiance. Bezoek op deze plaats de mooiste natuurhuisjes.

Een natuurelementen bestaan hier in hun nopjes, zee en wind beschikken over een teugels vrij maar daar kan zijn tevens rust waarvan je als fietser mag plezier hebben. We vervaardigen ons uitstap naar Le Crotoy daar waar de zon uitnodigt teneinde te uitrusten en te genieten op uitgestrekte zandstranden. Daar bestaan veilige plekken teneinde te zwemmen en fietsroutes die jouw naar natuurgebieden voeren waar jouw met de auto ook niet bij mag. Saint-Saint-Valéry-sur-Somme is een badplaats in een baai met de Somme.

Wij trekken de rubberlaarzen aan, met dit oog op de omvangrijke plassen en de diepzwarte modder waar wij tot verluidt volkomen in mogen wegzinken. Bij vloed stroomt het mineraalwater met ons rotvaart van doch liefst drie tot 6 meter ieder moment een baai in, en uiteraard horen te we drie uur vóór hoog tij met de overkant bestaan. Piece of cake

A uitstekend find and such welcoming hosts. A short walk from the historic fortressed old town. And a voortreffelijk breakfast to send us on our way

Ben jouw flexibel en op speurtocht tot meer resultaten? Pas dan jouw filters met of gebruik de flexibele datum selectie.

Cookies helpen het bij het afleveren over onze services. Door behandeling te vervaardigen over de diensten, gaat u akkoord betreffende het toepassing van cookies. Behulpzame feiten, en instellen

Op welke manier opwindend! Dat hadden we niet denk… En nog leuker was, het er vlakbij dit zandstrand 2 zeehondjes zwommen. Leuk om te begrijpen: vanaf de vuurtoren in Le Hourdel starten ook verschillende wandelingen met gids voorbij de zeehonden, waarbij je uitleg krijgt aan een leefwijze betreffende die speciale zeedieren.

Zoekt u een groene omgeving en een lang weekend uitwaaien? Een Baai van de Somme kan zijn een perfecte bestemming voor een heerlijke, doch exotische reis.

Wegens deze expeditie, is fietsen uitgerust betreffende 2 waterdichte fietstassen met ons capaciteit van 10 tot 20L elk om de bagage te vervoeren. Vergeet niet om de waar in ons zachte zak te

Je kan ook geweldig kanoën op de rivier, doch jouw dien continue ervoor wensen het jouw de getijden kent. Tijdig terug zijn in de haven kan zijn wellicht ons uitdaging!

Wegens de spullen welke u gedurende de fietstocht benodigd hebt voorzien wij verzend- en fietstassen. We raden met teneinde een genoeg setje kleren mee te nemen wanneer Baai van de Somme u denk nou vanwege 17u aan te aankomen in uw accommodatie.

Aan een uitgang van het bos staat een 500 jaar antieke eik van Chartreux. U bereikt daarna Noyelles-sur-Mer via de jachthutten en vat daarna de terugweg met richting Saint-Valéry aan dit fietspad voorbij de baai

De oudste methode teneinde ons originele vakantietrip te beschikken over kan zijn te verblijven in ons B&B. Verken de lokale cultuur, eet waar een lokale populatie eet, en verken! Wensen zijn jouw verdere bekijken aan gewilde bestemmingen een bed and breakfast? Bekijk vervolgens nader:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *